lauantai 11. tammikuuta 2014

Miltä nyt näyttää?

Heippa taas!

Ensimmäinen kokonainen päivä kotona melkein takana ja kaikki sujunut tähän mennessä todella hyvin. Kipuja on todella minimaalisesti ja särkylääkkeitäkin olen ottanut vähän niinkuin varmuuden vuoksi silloin tällöin. Kävin aamulla ensimmäistä kertaa pesullakin, vähän hankalaa oli tosin pestä tukka, mutta muuten sujui hyvin. Pidin hetken alkoholihaudetta ja lepäilin aamupäivän. Sitten alkoi tylsyttää. En malttanut vain makoilla ja aloikin puuhastella kaikenlaista; järjestelin tavaroita, laitoin pyykkiä ja käväisin pihallakin pyörähtämässä. Nyt illalla käytiin ravintolassakin syömässä.

Onko muut näin ajoissa ollut "jalkeilla" ja ulkona?
Voikohan tästä olla jotain haittaa?

Varovasti kuitenkin kävelen edelleen ja teen kaiken vähän niinkuin "slow motionilla". Rintakehä tuntuu kyllä edelleen aika kummalta ja juurikin siltä, että siinä olisi jotain uutta ja "ylimääräistä". Muljahtelu on ehkä vähän väärä sana, mutta jotain sen tyyppistä siellä tuntuu tapahtuvan kun rintalihas jännittyy.

No mutta, tässä äsken nopeasti nappaamani kuvat:




Aika "tykit" siis ovat, niinkuin tässä vaiheessa varmasti kaikilla. Nännitkin tuntuvat venyneen vähän, vaikka suht suuret olivat jo aikaisemminkin. Mahtaako palautua?! Aluksi vain toisessa nännissä oli tunto mutta nyt on palautunut jo toiseenkin. Itse tissit ei vielä juuri liiku mihinkään suuntaan, mutta pehmentyneet ovat jo selvästi!

Kertokaapa mitä vielä haluaisitte tietää ja mitkä asiat kiinnostaisivat?
Lisää kuvia? Mistä kuvakulmista?

Nyt vielä Septidiniä haavoille ja petiin!

-Sande

5 kommenttia:

  1. Ihanaa Sande, onnea ja hyvältä näyttää ja kuulostaa! :-)

    VastaaPoista
  2. Hyvät tuli! Kyllä mäkin jo seuraavana päivänä kotiutumisesta kävin kaupungilla kaffella kun kanssa tuli aika pitkäksi :D Laitettiinko lihaksen alle vai päälle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Eipä oo nää päivät juurikaan normaaleista eronnu, särkylääkkeitäkään ei oo tarvinnut tokan päivän jälkeen. Pitäis kai vähän himmailla ja yrittää kuitenkin levätä vähän enemmän hehe! Päälle tuli:)

      Poista