tiistai 14. tammikuuta 2014

Viidennen päivän fiilikset

Heippa!

Viisi todella helppoa päivää siis leikkauksesta takana. Taidan olla todella onnekas, että olen päässyt näin helpolla.. ainakin tähän mennessä! Voihan olla, että vielä tulee takapakkia.
Särkylääkkeitä en ole enää ottanut muutamaan päivään edes varuiksi. Kaiken pystyn tekemään itse, ylähyllyiltä kurottelusta alkaen. Välillä, yleensä aamuisin, vasemman rinnan reunassa alhaalla tuntuu pieni vihlaisu, muttei juurikaan sen enempää ole muita kipuja tuntunut.

Autoa ajoin ensimmäistä kertaa lyhyen matkan sunnuntaina (kolmantena päivänä) ja ihan kiitettävästi sujui. Eilen maanantaina olin koko päivän liikeessä; ajoin aamusta toiselle paikkakunnalle hoitamaan työjuttuja ja iltapäivällä takaisin. Illalla menin vielä kipaisemaan Changessa etsimässä uusia tukiliivejä, kun tuntuu, että klinikalta saamani ovat jo löystyneet niin paljon.
Myyjä tuli heti apuun kun astuin liikkeeseen sisään ja seuraavaksi jo mittaili paidan päältä rinnanympäryksen. Hän pyysi minua ensin kokeilemaan normaaleja kaarituellisia liivejä, jotta suurinpiirtein-koko selviäisi urheiluliivejä varten. Hän kiikutti eri kokoja sovituskoppiin ja löytyihän se sopiva koko viimein. 70H!!? WOW!
Olen tosiaan kuullut, että kyseisessä myymälässä on vähän eri kokomittari, mutta empä olisi tosiaan tullut ajatelleeksi että H:n kupista lähdetään liikkeelle! :D Changen rintaliivejä minulla ei siis aikaisemmin ole ollut, joten vaikea sanoa mikä kuppikoko minulla olisi ollut ennen leikkausta heidän liiveissä. Turvotuskin toki vielä varmasti vaikuttaa.

Noh, sitten niiden urheiluliivien testailuihin. Näihin päädyttiin koossa S4:
"Kuppikoot" menevät näissä urheiluliiveissä 1-4 ja ympärys perus paitakoissa SX-XL

Liivit tuntuvat todella tukevilta! Ostin lisäksi yhden "lisähakaspalan", jolla saan yöksi vähän löysennettyä liivejä, jottei ihan purista ja ahdista nukkuessa.



Yksi ongelma liiveissä kuitenkin ilmeni; rintojen alta kuminauha jää jostain syystä löysäksi, niin että alle jää reilusti tilaa (kuva alhaalla). Selän puolelta ja rintojen päältä ja kaikkialta muualtakin liivit ovat todella napakat ja tukevat, joten periaatteessa tuo ei siis haittaa. Ihme juttu kyllä, myyjäkin ihmetteli, että miten on mahdollista ja sanoi ettei ole kyllä ennen tullut vastaavaa tapausta vastaan.


Nappailin vielä muutamat uudet "alastonkuvat" tänne :D

2 in 1

Makuulla

Liikettä ja pehmeyttä on tullut taas huomattavasti:) Tosi kiva huomata ja seurailla miten koko ajan rinnat muuttuu. Torstaina olisi tikkienpoisto ja sitten näen arvetkin ekaa kertaa. Hui!

Palaamisiin!

-Sande

4 kommenttia:

  1. Moikka! Kävin samana päivänä leikkauksessa ja kun kirjotit tosta, että ne ekat liivit ei enää tukenu tarpeeksi, niin aloin miettimään asiaa omalla kohdallanikin. Kuinka paljon niiden pitää tukea, että se on tarpeeksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Tätä asiaa mun itseasiassa pitääkin vähän korjata. Eli nyt kun oon ulkoillut ja ollut normaalisti töissä ym. niin tuntuu että klinikkaliivit ei tue sitä pientä "hyppimistä" mitä mulla ainakin tuntuu ihan vain kävellessä. Kävin kuitenkin torstaina tikkienpoistossa jossa hoitaja sanoi ettei noita urheiluliivejään kannata kovin usein käyttää, koska ne puristavat rinnat enemmän ylös ja yhteen, joka ei taas ole hyvä, koska implanttien pitäisi päästä kiinnittymään rauhassa ihan luonnolliseen asentoon. Elikkä, käytänkin siis edelleen klinikkaliivejä suurimmanosan ajasta.

      Poista
    2. Ja kun tunnen "hyppimisen" epämiellyttäväksi, vaihdan urheiluliivit hetkeksi päälle.

      Poista
  2. Aa aivan! Eli ehkäpä nää omat sitten on ihan tarpeeks tukevat, ei oo nimittäin tullut tota pomppimistunnettakaan :)

    VastaaPoista